KabelkrantNieuws uit ZwolleRegioVervoer

Win een treinreis naar een Europese bestemming

Zwolle – Door het delen van de leukste treinfoto op Facebook en/of Instagram met #hanzetrein kan iedereen tweemaal een Europese treinreis winnen. En wel naar een bestemming naar keuze voor twee personen.

Deze prijsvraag is een samenwerking tussen de Hanzesteden Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, en Hasselt (gemeente Zwartewaterland). Ook doen mee Hattem, Kampen, Oldenzaal, Ommen, Rijssen-Holten, Zwolle, Zutphen en de Nederlandse Spoorwegen (NS). Doel van deze prijsvraag is het stimuleren van duurzaam reizen per trein.

Leukste treinfoto

Door het delen van de leukste treinfoto op Facebook en/of Instagram met #hanzetrein kan men tweemaal een Europese treinreis naar een bestemming naar keuze voor twee personen winnen. De gemeenten Zwolle, Hattem en Harderwijk zijn organisatoren namens de andere steden en de NS.

Voorwaarden

Deelname is mogelijk voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar.

Winnaars krijgen per sociale media bericht over de gewonnen prijs, via het kanaal wat de deelnemer gebruikt om deel te nemen. Over de uitslag en toekenning van de prijs valt niet te corresponderen. Deelnemers die niet winnen krijgen geen bericht.

De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Indien de winnaar de prijs weigert of niet aanvaard, keert men de prijs niet uit. Ook niet wanneer de deelnemer de verbonden voorwaarden niet aanvaard.

Deelnemer geeft toestemming tot de verwerking en publicatie van persoonsgegevens en ingezonden foto in verband met deelname aan de prijsvraag.

De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag of voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

Tevens zijn de organisatoren gerechtigd deelnemers uit te sluiten van deelname als zij van mening zijn dat de deelnemers niet conform de voorwaarden handelen. Of indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.

De organisatoren zijn gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden te wijzigen of aan te passen. Ook kunnen zij zonder opgave van reden de prijsvraag staken, wijzigen of aanpassen vanwege haar moverende redenen. Dit zonder dat zij daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade zijn gehouden tegenover de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag zal door de organisatoren op hun sociale media kanalen publiekelijk bekend worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren