Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVideo NieuwsVoorpagina

De Campherbeek gaat van tulpenbol naar korfbalboom

Zwolle – Op donderdag 20 mei om 10.00 uur was op het schoolplein van OBS De Campherbeek in Berkum de feestelijke onthulling van twee korfbalbomen. De aanschaf van de korfbalbomen is mogelijk gemaakt door de opbrengst van de bloembollenactie ‘Mijn school in bloei’ en een samenwerking met korfbalvereniging Oranje Zwart.

Een korfbalboom is een paal met verschillende korven voor verschillende vaardigheidsniveaus. Schooldirecteur Mark Slagman: “Iedereen is anders en wordt bij ons op school op zijn of haar eigen manier uitgedaagd. In de klas en met de korfbalbomen straks ook op ons schoolplein.”

Wie is het handigst met de handen?

De onthulling werd verricht door Kasper Herrewijn, voorzitter van korfbalvereniging Oranje Zwart met Ozzi de mascotte van de club. Dit deed hij samen met Bram van Polen, tevens aanvoerder van PEC Zwolle. Dat voetballer Bram van Polen, tevens aanvoerder, voetvaardig is weet iedereen wel, maar hoe handig is hij eigenlijk met z’n handen? Hij nam het op tegen enkele getalenteerde korfballers van de Campherbeek en dat was reuzespannend! Wie uiteindelijk won was niet belangrijk, maar de korven deden zijn werk.

Bram © RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button