Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Compleet Dino-album wordt paspoort voor Dinoland!

Zwolle – Supermarktketen Albert Heijn stopt het komend weekend met de spaaractie rondom de Dinoplaatjes. Maar niet getreurd; bij Dinoland Zwolle is de dinogekte nog lang niet voorbij! De eerste duizend kinderen die zich met een compleet spaaralbum melden aan de kassa van het Zwolse speelpark krijgen eenmalig gratis toegang.

Dinoland Zwolle en diverse Albert Heijn winkels in de regio hebben de afgelopen weken samen genoten van de ‘dino mania’ in de supermarkten. Zo gaven de supermarkten gratis entreekaarten weg voor het speelpark en kwam zelfs de levensechte T-Rex Dino langs in de winkel. Een grote ruilmiddag in Dinoland zorgde ervoor dat verschillende spaarders hun album dan eindelijk vol konden krijgen met de gewilde stickers.

Albert Heijn stopt….Dinoland gaat verder!

Helaas voor alle spaarders is het na zondag 3 juli afgelopen met de spaaractie bij de supermarkten. Maar voor alle liefhebbers eindigt de pret nog lang niet: wie met zijn of haar volle album naar Dinoland komt, krijgt in de maand juli eenmalig gratis toegang! Natuurlijk controleert ons deskundige personeel als ware douaniers de volledigheid van het album (en geniet uiteraard even mee!) waarna het album wordt voorzien van een officiële Dinoland-stempel. Een compleet album wordt zo al gauw een paspoort voor een dag lang gratis Dino-pret!

Dinoland: historisch veel binnen- en buitenpret

Sinds de opening van Dinoland heeft het park al enkele tienduizenden bezoekers getrokken. Het park maakt bij ouders én kinderen grote indruk, dankzij de combinatie van het spelen en het leren over de uitgestorven diersoort. Ook het restaurant met de gezonde burgers en vrolijke gerechten doet steeds meer dino-liefhebbers watertanden. Kortom; pak je dino-album, maak er een paspoort van en kom spelen en leren in Dinoland Zwolle! Voor meer informatie over de voorwaarden voor deze actie kijk op www.dinoland.nl/sparen

Gerelateerde artikelen

Back to top button