Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Bockbier komt zondag aan per schip in Zwolle

Zwolle – Zondagmiddag 2 oktober 2016 is het weer de introductie van het bockbier in Zwolle. Om 13.00 uur ‘s middags komt het schip, een klassieke Stijlsteven, aan op de kade van het Rodetorenplein, die het Bockbier 2016 naar Zwolle brengt.

Vervolgens zijn er diverse nostalgische brouwerswagens die een route rijden langs zo’n twintigtal cafés. De Jan Plezier rijdt rond wat zeker voor gezinnen met kinderen heel leuk is om een stuk mee te rijden. Er is traditiegetrouw een Bokkenkar, Stadsomroeper Peter Vader zorgt dat de introductie van het Bockbier niemand in de binnenstad zal ontgaan en De Zwolse Stroatklinkers en Bloaskapel Pardoes zullen deze middag voor de vrolijke muzikale noot zorgen. Bij diverse cafés zal ter gelegenheid van het Bockbier Introductie lekkere hapjes en/ of livemuziek aanwezig zijn om het allemaal nog gezelliger te maken.

Op de Grote Markt zullen diverse kramen en foodtrucks aanwezig zijn met producten uit de streek. Er is voor elk wat wils en voor jong en oud van alles te beleven. De Bockbier-Introductie duurt tot 17.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button