112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Binnen nu en 6 maanden zit het Eiland vol’

Zwolle – De leegstandsconcept winkel Booming Zwolle in het Broerenkwartier gaat verhuizen. De tijdelijke locatie op het Eiland 5 wordt maandag verruilt voor een pand tegenover Waanders aan de Klokkensteeg 2. Op de oude plek komt het Appel & Ei concept.

Appel & Ei

Het nieuwe Appel & Ei is een kledingwinkelconcept met een constant wisselend assortiment van stijlvolle, eigentijdse merkkleding en accessoires. Zowel nieuw als tweedehands.

Leegstandsconcept winkel

Het plaats makende Booming Zwolle is een 100 % leegstandsconcept winkel die het Broerenkwartier door zwerft van leegstand naar leegstand en pas weggaat als er een echte concrete invulling is. De winkel wordt gerund door, de door diverse partijen aangestelde, inspirator Rhoda van Eeden. Deze leegstandswinkel is onderdeel van het plan om het Broerenkwartier een levendig en commercieel interessant onderdeel van het stadshart te laten zijn. Van Eeden zorgt, als inspirator, er samen met andere ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners voor dat het winkelgebied weer gaat bruisen.

Tijdelijk

Ook de nieuwe locatie van Booming Zwolle aan de Klokkensteeg, naast US Candles – Yankee Candle is maar een tijdelijke. Rhoda van Eeden: ‘Booming zit er tot eind juni en dan krijgt het een definitieve invulling. Binnen nu en 6 maanden zit eiland vol.’

Eerder vestigde zich al Pistache in het winkelgebied.

Gerelateerde artikelen

Back to top button