BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Autoweg N50 Hattemerbroek – Kampen 2 weken afgesloten deze zomer

Zwolle – De N50 gaat 2 weken op de schop deze zomer. Aannemingsmaatschappij Van Gelder gaat in ppdracht van Rijkswaterstaat het wegvak tussen Hattermerbroek en Kampen opnieuw asfalteren. Om de werkzaamheden veilig en snel uit te voeren wordt de autoweg N50 afgesloten.

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit de collegiale samenwerking tussen RTV Focus Zwolle en Kampen Online.

Toelichting werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden wordt de bovenste laag asfalt tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen-Zuid vervangen. Dat geeft verkeershinder en hinder voor de omgeving. Bezoekers krijgen tijdens de avond informatie over de werkzaamheden, de hinder en hoe de aannemer de hinder zal beperken. Belangstellenden kunnen vragen stellen aan de medewerkers van Van Gelder en Rijkswaterstaat.

Afsluitingen N50

De N50 wordt in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen-Zuid van vrijdag 27 juli 22.00 uur tot en met vrijdag 10 augustus 22.00 uur. Van vrijdag 10 augustus 22.00 tot maandag 13 augustus 05.00 uur wordt de N50 in beide richtingen afgesloten tussen Kampen-Zuid en Kampen.

Bij ongunstige (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Tijdens de afsluitingen wordt het verkeer grootschalig omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button