112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Automobilist maakt reeks overtredingen

De verkeerspolitie Overijssel heeft vanavond een automobilist uit Urk aangehouden omdat deze het wel heel bont maakte. Op de foto is duidelijk te zien dat de automobilist op de N35 bij de Ganzenpan tussen Heino en Zwolle inhaalt bij een doorgetrokken streep vlak voor het viaduct. Op hetzelfde moment komt er vanuit de tegenover gestelde richting een tegenligger.

Snelheid

De automobilist rijdt diverse keren met een te hoge snelheid rond de invorderingslimiet van 50 km/u dan wettelijk is toegestaan. In Zwolle wordt de automobilist aangehouden en heeft een proces verbaal gekregen voor het inhalen bij een doorgetrokken streep en de te hoge snelheid van 118 km/u binnen de bebouwde kom waar 70 is toegestaan. Ook wordt de automobilist aangemeld voor de verplichte cursus EMG van het CBR.

Rijbewijs ingevorderd

De verkeerspolitie had het druk vanavond want ook een automobilist uit Nieuwleusen werd aangehouden op de Hermelenweg bij Zwolle waar de automobilist 152 km/u per uur reed op een weg waar maar 60 is toegestaan. Van de automobilist is het rijbewijs ingevorderd.

Plaats op de kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button