112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE: Auto slaat over de kop in Leliestraat; bestuurder gevlucht

Zwolle – Zaterdagmorgen om half acht is een auto over de kop geslagen in de Leliestraat in de wijk Assendorp. De bestuurder sloeg daarna op de vlucht. Er raakte niemand gewond. De ravage is groot.

De auto komende vanuit de richting van de Assendorperstraat schampte eerst een geparkeerde auto. Vervolgens ramde de automobilist een lantaarnpaal en belandde op de kop in een voortuin van een woning.

Buurtbewoners hoorden de klap op de vroege ochtend. Ze zagen hoe de bestuurder probeerde uit zijn auto te komen. Uiteindelijk lukte het hem om het portier open te schoppen. Vervolgens rende de man weg in de richting van de Hortensiastraat.

Getuigen gezocht

De politie heeft een Burgernet-alarm laten uitgaan. Men is op zoek naar de bestuurder. Het zou gaan om een man van circa 18 jaar met een lengte van ongeveer 1.75 meter. Hij droeg een blauwe jas met horizontale strepen en een donkere broek.

Wie deze man in de omgeving van de Leliestraat heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter.

Plaats op de kaart bij benadering:

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button