KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Astrid Schulting nieuwe directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland

Zwolle – Vandaag heeft het Algemeen Bestuur van GGD IJsselland, met instemming van het Algemeen Bestuur van Veiligheidsregio IJsselland, Astrid Schulting benoemd tot nieuwe directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland en GHOR IJsselland. Astrid Schulting volgt vanaf 1 oktober 2022 de huidige directeur Rianne van den Berg op.

Eind april al maakte Rianne van den Berg haar vertrek per 1 oktober kenbaar, zodat er ruim de tijd is voor een goede overdracht. Het bestuur van de GGD is dan ook blij dat de wervingsprocedure zo snel een goede opvolger heeft opgeleverd.

Ruime ervaring

Astrid Schulting heeft ruime bestuurlijke en gemeentelijke ervaring. Ze werkt momenteel als gemeentesecretaris bij de gemeente Westerkwartier en daarvoor bij de gemeente Meppel. In 2021 is zij tweede geworden in de verkiezing van ‘Overheidsmanager van het jaar 2021’.

Michiel van Willigen, voorzitter Algemeen Bestuur GGD IJsselland: “We hebben in Astrid een goede opvolger voor Rianne gevonden. Astrid is een daadkrachtige en verbindende directeur die GGD IJsselland verder zal brengen.”

“Astrid is een daadkrachtige en verbindende directeur die GGD IJsselland verder zal brengen.” Michiel van Willigen, voorzitter Algemeen Bestuur GGD ÏJsselland

 

“Ik heb er vertrouwen in dat ze de mooie organisatie en de uitdagingen waar we als GGD IJsselland voor staan op een juiste manier aan zal sturen en begeleiden.”

Rianne van den Berg, directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland: “Ik draag in het volste vertrouwen het stokje over aan Astrid. Ik ben blij dat Astrid verder zal gaan met het uitdragen van positieve gezondheid en het versterken van de publieke gezondheid.”

Rianne van den Berg blijft nog tot 1 oktober directeur en Astrid Schulting start op 1 oktober als directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland en GHOR IJsselland.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren