EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘All you need is love’ truck Tielbeke heeft plekje vrij voor rit naar Spanje

Zwolle- Imagoverbetering van de transportsector is , gezien het huidige tekort aan vrachtwagenchauffeurs, belangrijker dan ooit. Daarom organiseert het in Lemelerveld en in Zwolle gevestigde transportbedrijf Tielbeke, een sympathieke actie. Een eigen versie van het populaire programma ‘All You Need Is Love’.

Spanje

Op 24 augustus rijdt een vrachtwagenchauffeur van Tielbeke naar een vestiging van drogisterijketen Kruidvat in Palamos. Dit is een Spaanse kustgemeente. Op de passagiersstoel is een plekje vrijgehouden voor één gelukkige, die graag naar Spanje wil om een dierbare die daar woont te bezoeken.

Archieffoto: Tielbeke Transport had eerder dit jaar de Tielbeke Taxi actie waarbij middelbare schoolleerlingen met de vrachtwagen naar school werden gebracht.

Een groot succes

De reacties op het zogeheten ‘All You Need Is Tielbeke’, stromen binnen. De belangstelling is zelfs voor Daniëlle Boom, medeorganisator en hoofd personeelszaken bij Tielbeke, een verrassing.  “We hadden wel leuke reacties verwacht, maar dit hadden we niet durven dromen!”

Een steentje bijdragen

Volgens Boom is de actie tweeledig. De transportsector wordt positief belicht en het vak van vrachtwagenchauffeur wordt gepromoot. “Als je goed zelfstandig kunt werken, is vrachtwagenchauffeur een fijn beroep. Door deze actie kan men daarmee kennismaken”, vertelt Boom. “Daarnaast willen wij een steentje bijdragen aan de imagoverbetering van de transportsector.”

De gelukkige

Wie uiteindelijk naar Spanje afreist voor een hereniging, is nog niet bekend. Mensen kunnen zich tot 18 augustus opgeven voor het avontuur.

Meedingen Spanje rit

Video – Eerder dit jaar zette Tielbeke al in op meer mensen voor het chauffeursvak met de actie Tielbeke Taxi.

Tielbeke is een logistieke dienstverlener actief in (dedicated) transport, Benelux distributie en warehousing. Met ruim 400 medewerkers, verdeeld over diverse standplaatsen in Noord- en Oost-Nederland, heeft het de beschikking over 220 trucks en 30.000 m2 op- en overslagruimte in Lemelerveld en Zwolle.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button