112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

25-jarige Zwollenaar beschoten in Stadshagen

Zwolle – Een 25-jarige Zwollenaar is zondag gewond geraakt bij een schietpartij op de Van Disselstraat in Stadshagen. De politie houdt er rekening mee dat er meerdere mensen bij betrokken zijn. Tot op heden is er nog niemand aangehouden.

Rond vier uur ’s ochtends kreeg de politie een melding van een schietincident in de Van Disselstraat. Ter plaatse troffen agenten een 25-jarige Zwollenaar aan. De man werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is vervolgens gestart met een uitgebreid sporenonderzoek. Ook werd er een buurtonderzoek uitgevoerd. Later op de dag kwamen burgemeester Snijders en wethouder Schuttenbeld ter plekke een kijkje nemen.

tekst gaat verder onder de foto

Burgemeester Snijders en wethouder Schuttenbeld kwamen ter plekke een kijkje nemen.

Behalve de man werden ook een woningen en auto’s geraakt door de rondvliegende kogels. De auto van het slachtoffer werd rond zeven uur ’s avonds door een berger afgedekt en daarna afgesleept. Daarna werden ook andere doorzeefde auto’s weggehaald.

De politie is op zoek naar de bestuurder van een scooter die bij nabijgelegen voetbalveld stond. Mogelijk heeft hij iets gezien of gehoord wat van belang is voor het onderzoek. Ook andere mensen die iets gezien hebben rond vier uur ’s nachts in de omgeving van de Van Disselstraat worden verzocht zich te melden.

Wie iets verdachts heeft gezien of over camerabeelden beschikt kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Plaats op de kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button