Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

Thomas Lam keert terug in Zwolle

Zwolle – Thomas Lam is terug in Zwolle. De Finse verdediger tekent voor twee seizoenen in Zwolle en keert daarmee terug in zijn geliefde stad. De 29-jarige Lam speelde eerder van 2014-2016 en van 2018-2021 in Zwolle.

Na zijn laatste periode in Zwolle vertrok Lam in 2021 naar CSKA Sofia. Na een seizoen in Bulgarije maakte Lam de overstap naar Melbourne City. Met die club werd Lam afgelopen seizoen landskampioen.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,We zijn zeer blij met de terugkeer van Thomas. Hij is een ervaren speler die de club natuurlijk heel goed kent, en bovendien op meerdere posities kan spelen. We zijn ervan overtuigd dat Thomas met zijn kwaliteiten, leiderschap en drive een aanwinst is voor ons team.”

Thomas Lam: ,,Na een prachtig avontuur in Australië, is het tijd om terug te keren en dat kan eigenlijk maar bij één club. Dit voelt als thuiskomen en ik ben dan ook heel blij om terug te zijn in Zwolle. Ik kijk uit naar de competitiestart en hoop onze supporters weer snel te zien.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button