112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

12 personen aangehouden voor bezit harddrugs bij Hardshock Festival

Zwolle – In Zwolle zijn zaterdag 18 april bij het Hardshock Festival 12 personen aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs.

Alle verdachten werden in de loop van de middag en avond bij het Hardshock Festival aan de Wythmenerplas betrapt op het bezit van harddrugs. Ze werden hiervoor aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Organisatie waarschuwt vooraf

De organisatie van het Hardshock Festival geeft duidelijk vooraf op haar website aan dat ze zich conformeert aan het lokale beleid van de politie. ‘Dit is ‘zero tolerance’. Bezoekers Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie’, aldus de Zwolse organisator.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button