EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolse 2Solar software Starter van het jaar 2019 Regio Zwolle

Zwolle – Robbert-Jan van de Worp van het Zwolse bedrijf 2Solar software is Starter van het jaar 2019 Regio Zwolle geworden. De titel Ondernemer van het jaar Regio Zwolle gaat dit jaar naar Wycher Bakker van het bedrijf Eurom uit Genemuiden. Dit werd donderdagmiddag bekend gemaakt op het Regio Zwolle congres in theater De Spiegel in Zwolle. De verkiezing is een initiatief van MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

2Solar software is koploper en voorloper in softwareoplossingen voor de solarmarkt. Het bedrijf is gevestigd in Zwolle. Robbert-Jan van de Worp is mede-eigenaar. Het bedrijf dat gevestigd is aan de Burgemeester van Rooijensingel heeft 20 medewerkers. Het bedrijf wil niet alleen actief zijn in de zonnepanelenmarkt, maar in de gehele duurzame energiesector. Nationaal en op termijn ook in het buitenland.

Eurom is een toonaangevende speler in onder andere elektrische verwarming en gevestigd in Genemuiden. Ook is Eurom actief in de productgroepen: reiniging, tuin en recreatie, terrasverwarming, klimaatbeheersing en aggregaten. Het is gevestigd in Genemuiden en heeft 31 medewerkers. Eigenaar Wycher Bakker wil zijn producten steeds verbeteren als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Dan komt de groei vanzelf.

© RTV Focus – Matthijs van Os
© RTV Focus – Matthijs van Os
© RTV Focus – Matthijs van Os
© RTV Focus – Matthijs van Os
© RTV Focus – Matthijs van Os

Gerelateerde artikelen

Back to top button