Nieuws uit ZwolleSportVolleybal

Wilfried Groothuis blijft coach Regio Zwolle Volleybal

Zwolle – Wilfried Groothuis is ook in het seizoen 2019-2020 de hoofdcoach van Regio Zwolle Volleybal. De 47-jarige volleybaltrainer is momenteel bezig aan zijn tweede jaar bij de Zwolse eredivisionist en plakt daar dus een derde jaar aan vast. Dit tot tevredenheid van voorzitter Gert van Driel: “We zijn verheugd met deze verlenging, omdat op deze manier verder kan worden gebouwd aan een team dat meedoet om de topposities in de eredivisie.”

In combinatie met de nieuwe verbintenis met Wilfried Groothuis wordt tevens verder vormgegeven aan de samenwerking met het Center of Sports & Education (CSE) en talentontwikkeling binnen de regio Zwolle. Groothuis zelf is eveneens content met de nieuwe overeenkomst: “Ik ben blij met de contractverlenging bij Regio Zwolle Volleybal en met het vertrouwen dat er in elkaar is. We zijn een vaste waarde geworden in de top van de eredivisie en er liggen goede plannen om structureel in de top mee te blijven doen. De accommodatie en faciliteiten behoren tot de beste van Nederland. In combinatie met de talententrainingen op het CSE is dit voor een volleybalfanaat één van de mooiste plekken om te werken.”

Regio Zwolle Volleybal speelt aankomende zondag haar eerste wedstrijd in de kampioenspoule. De tegenstander in het Landstede Sportcentrum is dan VC Sneek. Het duel begint om twee uur ’s middags.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren