112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video | Kluis met horloges en sieraden gestolen bij inbraak in woning

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een woning aan de Tinbergenlaan in Berkum. Een (nog) onbekende dader heeft dinsdagavond 8 november rond 19.30 uur een kluis weggenomen.

De kluis bevatte een waardevolle inhoud. Er is een onderzoek ingesteld door de politie. Medewerkers van de technische recherche hebben sporenonderzoek gedaan. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en agenten hebben buren gevraagd of zij iets hebben gezien rond 19.30 uur.

Auto

Mogelijk is de dader er vandoor gegaan in een auto die geparkeerd stond tussen de Tinbergenlaan en het fietspad op de dijk. Het kan zijn dat er die avond mensen in de buurt zijn geweest en iets verdachts hebben gezien. Was u rond 19.30 uur in de buurt van de Tinbergenlaan en heeft u een persoon zien lopen met een kluis? Of hebt u een auto gezien die geparkeerd stond bij de dijk?

Wie heeft een kluis aangetroffen of sieraden en horloges te koop aangeboden gekregen? Met deze, en meer vragen zitten de politie en de bewoners van een huis aan de Tinbergenlaan in Zwolle.

In het TV programma Onder de loep van RTV Oost zijn bewakingsbeelden van de inbraak op dinsdagavond 8 november te zien. Heeft u iets gezien? Bel de politie met tips over de inbreker, de gestolen sieraden of een geparkeerde auto aan het Van het Hoffpad.

Het gratis nummer van de politie is 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Plaats op kaart bij benadering;

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button