Voorpagina

OPENING STADSFESTIVAL

Het is bijna zover: de opening van het Stadsfestival 2014!
Om 19.00 begint de officiële opening met een aantal aria’s gezonden door 9 Masterstudenten van het Conservatorium o.l.v. Claudia Patacca en Steven Faber. Ook komt Marc Stakenburg zijn nieuwste boek presnteren: ‘De Big Bang van de popmuziek’.

Na de onthullig van de ‘Stadsboei’, door Wethouder Jan Brink speelt Theatergroep Draadloos hun succesvolle voorstelling ‘En weg was je’ en is er daarna de mogelijkheid om Odd Pearls van Judith en Tineke Steenbrink te bezoeken in Waanders in de Broeren (Kaarten €7.50,-). 

In het Festivalhart; het Rodetorenplein muziek van DJ Soulclap en de eerste Casita-optredens van:
– R.W. Paes op akoestische gitaar: ‘Stompin & Shakin’.
– Marc Stakenburg komt zijn nieuwste boek presenteren ‘De Big Bang van de popmuziek’. Marc Stakenburg, voormalig presentator van het legendarische radio2 programma “het theater van het sentiment” is op zoek gegaan naar de oorsprong van de popmuziek en kwam uit in het gebied tussen Memphis en Nwe Orleans. Hij vertelt erover en signeert!
http://www.marcstakenburg.nl/

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button