112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Man zwaargewond bij ongeval Willemskade

Zwolle – Gisteravond is op de Willemskade een ongeluk gebeurd waarbij twee auto’s betrokken zijn geweest. Een van de auto’s is daarbij met de zijkant tegen een boom geslipt. De bijrijder is hierdoor klem komen te zitten en is door de brandweer uit de auto gehaald. Deze persoon is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Voor zover bekend is de bestuurder ongedeerd gebleven. Beide auto’s hadden veel schade en kunnen waarschijnlijk als total loss worden beschouwd.

De Willemskade was vanaf de kruising met de Westerlaan voor het verkeer richting het centrum gestremd. Voor het verkeer vanuit het centrum was slechts een rijstrook beschikbaar. De (VOA) Verkeers Ongevallen Analyse dienst van de politie heeft sporenonderzoek gedaan.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button