EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lunchcafé Brownies & Downies Zwolle geopend

Zwolle – Zaterdag 26 november werd bijzonder lunchcafé Brownies & Downies in Zwolle officieel geopend. Bijzonder omdat het om een lunchroom gaat waar mensen met een verstandelijke beperking werken.

Brownies & Downies is een franchiseorganisatie met bijna veertig vestigingen waarvan ook één in Zuid Afrika en België. Vanaf maandag 28 november opent de nieuwe locatie aan de Diezerstraat 120 haar deuren voor het publiek.

Het publiek kan bij Brownies & Downies terecht voor een lekker bakje koffie met brownie, een overheerlijke lunch of een gezellige high tea, wine of beer. Op donderdagavond organiseert de horecagelegenheid “eten wat de pot schaft”, een 3-gangen menu voor € 15,-.

downies

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een antwoord

Back to top button