Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee afgesloten door asfalteringswerkzaamheden

Zwolle – Op vrijdag 21 april van 19.00 uur tot en met 06.00 uur brengt de aannemer van de gemeente Zwolle de laatste asfalt deklagen aan op de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee. Gelijktijdig krijgt één rijstrook vanaf de kruising in de richting van het winkelcentrum tot en met de Vuurtorenstraat nieuw asfalt. Gedurende deze avond- en nachtelijke werkzaamheden is de kruising afgesloten voor al het verkeer.

 

Foto kruising Belvederelaan-Frankhuizerallee op 20 april 2017

Gedurende de asfalteringsactiviteiten begeleiden verkeersregelaars het verkeer op de Belvédèrelaan/Havezatheallee via de parallelweg. Het winkelcentrum is niet bereikbaar vanaf de Frankhuizerallee. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Herinrichting kruising

De herinrichting van de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee is bijna klaar. Met een aantal aanpassingen maakt de gemeente de kruising met name voor fietsers veiliger. Als de asfalteringswerkzaamheden op vrijdagavond en –nacht 21 april aanstaande volgens de planning verlopen, wordt de kruising medio volgende week voor al het verkeer opengesteld. De dagen erna vinden rond de kruising afrondende werkzaamheden plaats. Het verkeer kan dan wél in alle richtingen weer rijden. Meer informatie over infraprojecten in Stadshagen staat op www.zwolle.nl/stadshageninfra.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button