Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Karin Bloemen signeert aangrijpend boek in Zwolle

Zwolle – Zondag was Karin Bloemen te gast bij Waanders In de Broeren. Ze signeerde ’s middags haar nieuwste boek ‘Mijn ware verhaal’.

Gevangen in het blikveld van duizend ogen, dat is hoe Karin Bloemen opgroeide. In ‘Mijn ware verhaal’ vertelt ze voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Haarscherp brengt ze in beeld wat het met een jong meisje doet als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien. Ze laat echter ook zien hoe ze ondanks deze traumatische ervaringen de vrouw is geworden die ze nu is: sterk, liefdevol, succesvol, open voor iedereen en voor niemand bang.

Mijn ware verhaal is een hartverscheurende ode aan het leven; een boek dat je de adem beneemt en dat je in één ruk uitleest Waanders in de Broeren

Karin Bloemen is zangeres, cabaretière en actrice. Ze is regelmatig te zien in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie– en radioprogramma’s. Bloemen won diverse prijzen, waaronder de Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidt-prijs. In 2011 is ze benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Back to top button