Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

In beeld: Zwemmen, fietsen en lopen op je hardst in Stadshagen

Foto's: © Peter Denekamp

Zwolle – Zwemmen, fietsen en hardlopen. Dat deden zaterdag de deelnemers van de Triathlon in de wijk Stadshagen. De atleten konden kiezen uit de kwart triathlon of de achtste triathlon. Ook werd er gestreden in teamverband.   Er werd gezwommen in de Milligerplas, gefietst van de Milligerplas richting Hasselt en terug om uiteindelijk nog een rondje om de zwemplas in Stadshagen te lopen en te finishen bij strandhuis ‘Milligers’.

De achtste editie van FysioTriathlon Zwolle gaat volgens de organisatie als zeer geslaagd de boeken in: “Zonder calamiteiten is deze wedstrijddag verlopen. Helaas liet het mooie zomerweer het afweten maar de sfeer heeft daar niet onder geleden.”

Zondag volgt het video wedstrijdverslag

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button