Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Drijf-Inn Cinema aan de Potgieterssingel

Foto's: © Peter Denekamp

Zwolle – Een Drijf-In Cinema? Dat is een drive-in bioscoop maar dan op het water. Vrijdagavond werd voor de eerste keer een Drijf-In Cinema gehouden in Zwolle. Op de  stadsgracht bij het Potgieterspark. Een aantal sloepjes meerden aan en heel wat meer mensen zaten met klapstoeltje aan de kant. Genietend van de gratis film The Greatest Showman. De Drijf-In Cinema was een initiatief van Buro Ruis en Pathé Bioscopen.

Afgelopen twee jaar werden ook buitenbioscopen gehouden onder de naam Pathé aan de Gracht. Deze vonden plaats in het stukje gracht grenzend aan Villa Hofvliet / Pathé Bioscoop.


 

THE GREATEST SHOWMAN The Greatest Showman met Oscar genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geïnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levendige fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht!

Back to top button