KabelkrantNieuws uit ZwolleVervoer

Haal alles uit je zomer met de Zin In Zomer Deals van RRReis

Zwolle – Deze zomer trakteert RRReis jou op de Zin In Zomer Deals. Bezoek jij het museum, zoek je verkoeling bij het water of ga je toch naar dat ene terrasje in de stad? RRReis brengt jou graag naar de allerleukste bestemmingen in de hele regio. Er zijn deals voor elk type reiziger, jong én oud. De actie loopt van 9 juli t/m 28 augustus.

Zin In Zomer Deals

Met de dagkaart van €6 kun je de hele dag reizen met de bus. Voor reizigers die ook met de trein gaan is er de Zomerdagkaart bus & trein. Hiermee reis je de hele dag in de bussen van RRReis én de regionale treinen van Keolis Blauwnet voor maar €10. Gaan de kids mee op pad? Voor €1 reizen je kinderen de hele dag met je mee. Kijk voor alle voorwaarden op www.rrreis.nl/zomerdeals.

Eropuit deze zomer? Pak de bus!

Sharon Bolhuis (marketeer bij RRReis): “De zomer is dé tijd om op pad te gaan en lekker buiten te zijn, met of zonder kids. Thuis blijven hebben we de afgelopen twee jaar al genoeg gedaan. Nieuwe zomerkleding shoppen, gezellig borrelen met vrienden of met de kinderen naar het strand: het kan allemaal weer! Met de Zin In Zomer Deals verlagen we de drempel om met het OV op pad te gaan. Wij brengen je. Relaxed én voordelig. Daarnaast hebben we nog een leuk extraatje voor reizigers. Om het zomergevoel te versterken delen promotieteams deze zomer op verschillende locaties gratis strandlakens uit.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button