Zwolle Unlimited / Woest

Festivalroutes: wandelen en keigoede voorstellingen

Zwolle – Met je mede-publiek wandel je door de historische binnenstad van Zwolle naar bijzondere binnenplaatsen en pleinen, kelders en zelfs etalages of afdelingen van winkels. Grijp de kans om bijzondere locaties te ontdekken, en geniet tegelijkertijd van steengoede voorstellingen. De festivalroutes bestaan uit korte voorstellingen van 15 tot 20 minuten. Ze vertrekken vanaf het Broerenkerkplein. Kaartjes koop je online of op het plein.

Straattheaterroute

Internationaal straattheater op betoverende buitenlocaties. Van acrobatiek tot slapstick, van dans tot 3-D art op straat.

Kinderroute

Ontroerende en grappige kindervoorstellingen. Theatervoorstellingen en verhalenvertellers. Loop met je kinderen een route door oud-Zwolle en bezoek spannende verhalen!

Internationale vertelroute

Vertellers uit Zweden, Finland, Frankrijk, Nederland, Schotland, Engeland en België laten het achterste van hun tong zien in verhalen over bitter en zoet. Dit is tegelijk een mooie proeverij voor hun grotere voorstellingen. Kijk in het programma!

Echt-gebeurd route

Verhalen uit het leven gegrepen. Een muzikant, een minimalist, een danser en een theatermaker vertellen waargebeurde verhalen.

IkToon route

Muzikale route van Zwolse amateurkunstenaars. Elke dag anders. Koren, bands, ensembles, orkesten. Speelt jouw zoon, dochter, moeder, opa mee? Kom kijken?

Gerelateerde artikelen

Back to top button