KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

De Nationale Voorleesdagen ook in Zwolle

Zwolle – Van 24 januari tot en met 4 februari zijn De Nationale Voorleesdagen. Stadkamer houdt ook dit jaar weer verschillende activiteiten. Zo worden De Nationale Voorleesdagen afgetrapt met het voorlezen op Zwolse kinderdagverblijven, vindt op 24 januari en 31 januari de locale Voorleeswedstrijd plaats in Stadkamer Centrum en zijn er heel veel leuke en leerzame activiteiten voor kinderen én ouders. Maak van kleintjes grote lezers!

Van 24 januari tot en met 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Ook Stadkamer houdt dan verschillende activiteiten. Zo trapt zij De Nationale Voorleesdagen af met het voorlezen op Zwolse kinderdagverblijven. Bekende Zwollenaren lezen op verschillende locaties aan jonge kinderen voor uit het boek Beer zoekt een vriend. Op 24 januari en 31 januari vindt de locale Voorleeswedstrijd plaats in Stadkamer Centrum. Tijdens die wedstrijd wordt er gestreden om de titel ‘Voorleeskampioen Zwolle’.
Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor kinderen én ouders, zoals een theatervoorstelling en workshops om samen met je kind te genieten van voorlezen. Bekijk hieronder het hele programma.

Maak van kleintjes grote lezers

De Nationale Voorleesdagen hebben tot doel het voorlezen te stimuleren aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Is je kind nog geen lid van Stadkamer? Meld je kleintje aan tijdens De Nationale Voorleesdagen en ontvang een leuk vingerpoppetje cadeau! Maar het leukste cadeau is natuurlijk dat je kind jarenlang kan genieten van boeken, verhalen, muziek en films.

Bekijk hier alle activiteiten

Interesse in het aanbod voor scholen? Klik hier.

Bron
Stadkamer

Gerelateerde artikelen

Back to top button