KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Cursus 7 bronnen van levensvreugde bij IntermeZZo

Zwolle – Voor mensen met en na kanker waarbij de actieve behandelfase achter de rug is, verzorgt IntermeZZo een 5-delige cursus ‘7 bronnen van levensvreugde’. Tijdens deze cursus gaan deelnemers opzoek naar hun innerlijke drijfveren. Ze onderzoeken uit welke bronnen ze kunnen putten om (opnieuw) hun levensvreugde terug te vinden.

IntermeZZo is het Zwolse IPSO centrum voor leven met en na kanker waar mensen terecht kunnen om hun fysieke en mentale veerkracht te versterken. De cursus ‘7 bronnen’ draagt daar aan bij.
Wanneer de diagnose kanker al even achter je ligt en de actieve behandelfase voorbij is, kan het goed zijn om stil te staan bij waar je staat in je leven. En ook waar je nog aandacht aan wilt of kunt geven om nog beter in je kracht te komen. Er worden handvaten geboden om zelf of samen met je partner de bronnen van levensvreugde aan te boren.

Om te ervaren of deze 5-delige cursus bij je past is er eerst een voorlichtingsbijeenkomst. De voorlichting is een vast onderdeel van de cursus, daarna volgen vier bijeenkomsten van ongeveer twee uur. De voorlichting start maandag 29 januari om 10.30 uur en duurt tot maximaal 12 uur. De bijeenkomst op maandag 29 januari is gratis. De financiële bijdrage voor de gehele cursus bedraagt 25 euro per persoon. Voor de partnercursus, die je samen met je partner volgt, zijn de kosten 40 euro per koppel.

Opgeven bij IntermeZZo IPSO centrum voor leven met en na kanker, geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle, telefoonnummer (088) 624 6088, www.intermezzo-zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button