Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bibliotheek de Stadkamer Zwolle start alternatieve dienstverlening

Zwolle – De Stadkamer, de bibliotheek van Zwolle, start op maandag 6 mei, met een alternatieve dienstverlening. Op 12 april sloot de bibliotheek van Zwolle haar deuren in verband met de corona maatregelen. Nu, 6 weken later kan de bibliotheek in overleg met de gemeente Zwolle, starten met een eerste fase van een corona-proof dienstverlening.

Vanaf vandaag 6 mei kunnen leden van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur gereserveerd materiaal ophalen. Wie zijn reservering ophaalt, kan ook boeken en ander materiaal terugbrengen. Het is de bedoeling dat leden hun reservering ophalen bij de vestiging waar ook gereserveerd is. Bibliotheekleden krijgen hierover een mail.

“Heb je geen mail gehad? Dan staat je reservering nog niet klaar.”, zo laat de Stadkamer weten. De Stadkamer wil iedereen erop attenderen dat het belangrijk is dat je alleen komt, je uiteraard de 1,5 meter afstand in acht neemt en je natuurlijk niet komt als je hoest of niest of als je koorts of andere klachten hebt.

“Vanaf 6 mei kunnen we alleen leden die bericht hebben gehad over een reservering welkom heten bij Stadkamer. Op een later moment gaan we weer open voor alle Zwollenaren. De komende weken bekijken we samen met de gemeente welke alternatieve dienstverlening nog meer mogelijk is. En natuurlijk volgen we het nieuws vanuit de overheid en kijken we welke mogelijkheden we na 19 mei hebben.”

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button