SportVoetbal

Sponsoren Be Quick genieten van prachtige BMW-toertocht

Zwolle – Fantastisch georganiseerd’, ‘prachtige club’ en ‘lekker snelle wagens’. Het zijn zomaar wat kreten die voorbij kwamen tijdens de ‘un4gettable BMW test drive’. Vrijdag 24 juni was de dag dat Be Quick ’28, in samenwerking met BMW Dusseldorp Zwolle, een prachtige toertocht had georganiseerd voor trouwe en potentiële, nieuwe sponsoren. De heren hebben genoten van een prachtige toertocht.

Zo reden de kompanen in een I3 de tocht die ze via Wijthmen, Vilsteren naar Dalfsen bracht. Bij ‘de Oorspong’ werd genoten van een heerlijke soep, die zorgde voor veel energie voor de rest van de tocht. Onder andere de Librije haalt hier haar ingrediënten vandaan. Na de rondleiding aldaar wisselden de teams daar van auto. ‘Fantastische wagen, lekker snel!”, waren de twee prijswinnaars lovend over de auto.

Ook waren er andere auto’s. Zo konden de sponsoren rijden in een 2-serie, maar ook in een cabrio of een I8. BMW Dusseldorp Zwolle had enkele fraaie exemplaren uit de showroom beschikbaar gesteld. Deel 2 van de tocht bracht de rijders via Rechteren naar Lemelerveld, waarna de sponsoren via Heino en Laag-Zuthem weer het stadionplein opdraaiden. Aldaar werd onder het genot van een hapje en een drankje de tocht nabesproken en de puzzeltocht herbeleefd. Het warme en koude buffet maakten de dag helemaal af.

De puzzeltocht werd gewonnen door een duo dat beide sponsorgroepen combineert. Jack van Guilik (trouwe sponsor Van Guilik) en Mike Bastiaan (Bastiaan Infra, een nieuwe sponsor) hebben de puzzeltoertocht gewonnen en mogen zich een weekend lang uitleven in een cabrio van BMW.

toertocht sponsoren Be Quick

toertocht sponsoren be quick2

Gerelateerde artikelen

Back to top button