PEC ZwolleSportVoetbal

Mustafa Saymak keert terug in Zwolle

Mustafa Saymak maakt per direct de overstap van Rizespor naar PEC Zwolle. De 26-jarige middenvelder tekent voor drie seizoenen en keert daarmee terug op het oude nest. Saymak debuteerde in 2011 voor de Blauwvingers en speelde tot de zomer van 2018 voor de club. Het afgelopen seizoen kwam hij tot 15 optredens in de Turkse Süper Lig.

Mustafa Saymak over zijn rentree: “Mijn avontuur in Turkije is niet helemaal geworden wat ik gehoopt had en daarom voelt het des te beter in Zwolle terug te keren. Hier ken ik de club, de medewerkers, de supporters en weet ik dat ik het beste uit mezelf kan halen en van waarde kan zijn. Het afgelopen jaar heb ik nagenoeg alle wedstrijden van PEC Zwolle vanuit Turkije, soms op hele slechts streams, gevolgd. Nu ben ik ontzettend blij weer onderdeel van deze mooie club te zijn. Ik kan dan ook niet wachten om voor het eerst weer op het veld van het MAC3PARK stadion te staan.”

Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle: “Met Mustafa weten we precies wat we in huis halen. Een dynamische middenvelder, met een ontzettende drive en wil om te winnen. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd, heeft Mustafa al veel wedstrijden achter zijn naam staan. Door zijn komst neemt de concurrentie binnen onze selectie verder toe en daar wordt iedereen beter van.”

Bron
PEC Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button