112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Heldendag bij Jeugdland Westenholte

Foto's - ©Peter Denekamp

Zwolle – Wat een feest in het Stinspark Westenholte woensdagavond. De kinderen van Jeugdland Westenholte werden verrast door echte helden! De politie en brandweer kwamen met hun voertuigen het veld oprijden en de kinderen mochten voor één keer een echte politie- of brandweerman zijn.

Wijkagent Maarten van Esch en zijn collega van Westenholte en beroepsbrandweerman Melvin en zijn collega van de Post Zwolle Zuid hielpen samen met de fotograaf de kinderen in een mooi brandweerpak of stoer tenue om vervolgens op de foto te gaan. Natuurlijk mochten ze ook even in de brandweerwagen of politieauto zitten. Ook werd er geoefend met de brandweerspuit en dat was best wel een beetje zwaar. Gelukkig hielpen Melvin en zijn collega mee om te zorgen dat de waterstraal de juiste kant opging. Een zeer geslaagde Heldenavond op Jeugdland Westenholte waarvan het thema deze week ook ‘Helden’ is.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button