Foto: Cibap

Datum

nov 02 2023
Expired!

Tijd

15:00 - 17:30

Gratis Inspiratiesessie: Ontdek de nieuwste Adobe MAX Updates bij Cibap Next

Ben je benieuwd naar de allernieuwste innovaties in Adobe-software? Cibap Next nodigt iedereen dan uit voor een exclusieve inspiratiesessie op 2 november waarin Adobe expert Peter Villevoye direct vanaf het Adobe MAX-evenement in Amerika de nieuwste ontwikkelingen en features zal demonstreren.

De sessie biedt allereerst een diepgaand inzicht in de meest recente ontwikkelingen van Adobe’s belangrijkste tools. Daaronder zijn Illustrator, InDesign en Photoshop, evenals nieuwe relevante online-diensten en apps. Bovendien wordt er aandacht besteed aan het door Adobe overgenomen Figma, dat van cruciaal belang is voor web- en app-design.

Adobe onthult haar nieuwe versies tijdens het Adobe MAX-evenement in oktober. Er worden technieken getoond waar Adobe de afgelopen tien jaar aan heeft gewerkt, waarbij kunstmatige intelligentie een centrale rol speelt. Deze inspiratiesessie biedt de ideale gelegenheid om de toekomst van creatieve software te verkennen. De inspiratiesessie is kosteloos bij te wonen en vindt plaats op 2 november van 15.00 – 17.30 uur bij Cibap Next in Zwolle.

Meld je kosteloos aan via de website www.cibapnext.nl.

Cibap Next: de beste plaats voor creatieve trainingen

Cibap Next is er trots op om jou te inspireren op het gebied van creatief denken en doen. Naast deze inspiratiesessie biedt Cibap Next uitgebreide trainingen op het gebied van Adobe-software. Ontdek de Adobe-trainingen en verrijk je creatieve reis. Voor meer informatie over Cibap Next en het trainingsaanbod, bezoek de website: www.cibapnext.nl.

Cibap Next is onderdeel van Cibap vakschool voor vormgeving in Zwolle.

The event is finished.

Back to top button