Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Night skate

5 juli 2019-19:30

Op vrijdag 5 juli is de derde editie van de Night Skate Zwolle in 2019. Onze tweede editie, Op 7 juni, kon niet doorgaan door de regen. Daarom hebben we nu de ‘special edition’ – we halen geld op voor CliniClowns. Dus pak je skates, roep jouw vrienden en familie, trek je clownspak aan en doe een rode neus op! Kom samen skaten door het mooie Zwolle. We vertrekken zoals altijd vanaf Park de Wezenlanden om 19:30 uur.

De CliniClowns geven de wereld van zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie een totaal andere kleur; een beetje verbeelding doet wonderen. Hiermee dragen ze bij aan weerbaarheid en gezondheid. Ook lekker bewegen in de buitenlucht draagt bij aan een gezonde levensstijl. Daarom willen we dit jaar een bijdrage leveren aan de CliniClowns. In de vorige edities hebben we gereden voor de Ronald McDonalds Huis (2017) en de MS stichting (2018). Door jouw deelname aan de Night Skate Zwolle kun jij ook een bijdrage aan een goed doel leveren.

Om geld op te halen vragen we voor deze editie eenmalig €5,50 inschrijfgeld en dat gaat in z’n geheel naar het goede doel. Daarnaast kan je op deze avond meedoen met verschillende activiteiten om geld voor de CliniClowns op te halen.

We sluiten deze special editie van de Night Skate Zwolle af met een spetterende verloting waarbij we hebben leuke prijzen in petto hebben. Je maakt bijvoorbeeld kans op:

  • Een weekend rijden in een elektrische Kia Nero;
  • Een kleding pakket van Craft;
  • Tuinverzoring van Axent Groen;
  • En nog veel meer prijzen….

Je kunt loten vooraf óf in de pauze kopen. De opbrengst van de verloting gaat volledig naar CliniClowns.

Om 19.30 uur klinkt het startschot en gaan we skaten op de openbare weg richting Westenholte onder begeleiding van verkeersregelaars en swingende muziek. Iedereen die redelijk goed kan skeeleren en 12 jaar of ouder is kan meedoen. De tocht duurt ongeveer 2 uur inclusief pauze.

Gebruik je kop; helm op!

Heb je ook zin om mee te rijden maar je kan je je skates niet meer vinden of zitten je skates niet meer zo lekker? Of wil je gewoon eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem! Onze sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid gaat voor alles; daarom is een helm verplicht.

Er volgen nog 2 edities (23 augustus – 20 september) van de Night Skate Zwolle van dit jaar.

Gegevens

Datum:
5 juli 2019
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://nightskatezwolle.nl/inschrijven

Locatie

Park de Wezenlanden
Wethouder Alferinkweg
Zwolle, Overijssel
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close