HardlopenSport

Achttiende editie ‘Scania Zwolse Halve Marathon’ op zoek naar goede doelen

Zwolle – De organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft besloten om ook aan de achttiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon, zaterdag 9 juni 2018, drie goede doelen te koppelen. Goede doelen die in 2018 in aanmerking willen komen voor ondersteuning – door de deelnemers van het hardloopfestijn – kunnen zich voor 15 december 2017 melden (inclusief motivatie) via info@halvemarathonzwolle.nl.

Alle deelnemers kunnen er tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan de goede doelen. Naast deze donaties ontvangt elk goed doel vijftig startbewijzen, waarmee extra inkomsten kunnen worden gegenereerd. Bij de selectie van de goede doelen kijkt de organisatie onder meer hoe creatief de goede doelen omgaan met deze startbewijzen. Het bestuur van Stichting Halve Marathon Zwolle maakt in januari de geselecteerde goede doelen voor 2018 bekend. In aanmerking komen uitsluitend goede doelen uit de regio Zwolle.

De achttiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon wordt op zaterdag 9 juni 2018 gehouden. Ook in 2018 zal het evenement weer een feest zijn om te lopen en om naar te kijken. De inschrijving start op zondag 25 februari 2018 om 12.00 uur, voor zowel de Scania Zwolse Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button