CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vaccinaties IJsselhallen Zwolle dinsdagmorgen hervat; extra versterking voor dakspant

Zwolle – De afspraken voor vaccinaties gaan dinsdagmorgen – 2 maart 2021 – gewoon door in de IJsselhallen in Zwolle. Het mankement aan de dakspant van de zaal heeft niet tot onveilige situaties geleid. Uit voorzorg wordt de constructie vanavond – 1 maart – nog extra versterkt. Een deskundige van de gemeente Zwolle heeft aangegeven dat de vaccinatiehal veilig te gebruiken is.

Vanwege een probleem aan het plafond werd de vaccinatielocatie in de IJsselhallen in Zwolle maandagmiddag – 1 maart 2021- ontruimd en gesloten. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de constructie niet onveilig is geweest. Voor alle zekerheid wordt vanavond nog extra versterking aangebracht.

Afspraken

De circa 250 mensen die vanmiddag een afspraak hadden voor vaccinatie zijn gebeld om de afspraak af te zeggen.Deze mensen gaat GGD IJsselland nu zo snel mogelijk nog een keer bellen om een nieuwe afspraak te maken. De bedoeling is dat alle afgezegde vaccinatieafspraken deze week alsnog plaatsvinden.

Het technische probleem had geen gevolgen voor de testlocatie, omdat deze in een andere hal is gevestigd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button