Datum

nov 01 2023
Expired!

Tijd

16:00 - 20:00

Zwolse VO-Markt voor basisschoolleerlingen en ouders

Zwolle – Op woensdag 1 november, van 16.00 tot 20.00 uur, kunnen basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8, ouders en verzorgers op de Zwolse VO-Markt kennismaken met alle Zwolse VO-scholen. De Zwolse VO-Markt vindt plaats op het Centre Court van het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. De markt is dé start van het VO-voorlichting seizoen, waarbij leerlingen, ouders en verzorgers zich alvast kunnen oriënteren en kunnen bepalen aan welke voorlichtingsmomenten ze dit najaar en begin van het nieuwe jaar willen deelnemen.

Op de Zwolse VO-Markt zijn alle Zwolse VO-scholen vertegenwoordigd en zij zullen school-specifieke informatie verstrekken. Tevens is er de mogelijkheid om een presentatie met algemene VO-informatie bij te wonen. Al deze informatie wordt doorlopend gegeven, bezoekers kunnen dus op een tijdstip tussen 16.00 uur en 20.00 uur komen dat het beste past.

Zwolse Scholengids en online voorlichtingskalender

Voorafgaand aan de Zwolse VO-Markt ontvangen alle leerlingen van groep 8 de Zwolse Scholengids. Hiermee kan de gids worden gebruikt als voorbereiding op het bezoek aan de markt. De Zwolse Scholengids is samengesteld door de scholen die ook op de VO-Markt aanwezig zijn.

Meer informatie staat op de website www.zwolsescholengids.nl. Op deze site staat ook de voorlichtingskalender: een handig overzicht van alle voorlichtingsmomenten die het komende schooljaar gaan plaatsvinden. Vanaf eind oktober zijn de Zwolse Scholengids en de voorlichtingskalender online beschikbaar.

Ten slotte nog twee tips voor bezoekers van de Zwolse VO-Markt: Kom gezien de verwachte drukte op de fiets en tussen 18.00 en 20.00 is de meest rustige tijd!

The event is finished.

Back to top button