Foto: Jeroen Zondag

Datum

nov 02 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Zeeuwse rockband Blof geeft optreden in Hedon

De Zeeuwse rockband BLØF is al jarenlang een graag gezien gast in Zwolle, de tickets voor hun show eerder dit jaar in Hedon vlogen de deur uit. Voor alle fans van deze band is er goed nieuws want de band komt nog dit jaar terug naar Hedon. Op donderdag 2 november geeft de band een optreden in de Zwolse poptempel. De kaartverkoop voor deze show is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Het is een speciaal jaar voor BLØF want dit jaar bestaat de Zeeuwse band maar liefst dertig jaar. Dit heugelijke feit vieren ze groots met hun uitgebreide jubileumtour, veel nieuw materiaal en hun twee grote Ziggo Dome optredens eerder dit jaar. Dit najaar komen ze nog een keer terug naar Hedon, het optreden in april verkocht razendsnel uit wat een mooi bewijs is hoe relevant en geliefd de band in Zwolle na al die jaren nog steeds is. Recent bracht de band een verzamelaar uit op vinyl met het beste van de afgelopen jaar maar ook het nieuwe album Polaroid. De liedjes op Polaroid gaan over liefde, verlies, rouw, maar vooral ook over een hernieuwd vertrouwen in de toekomst, nieuwe energie en het verlangen weer te gaan doen waar de band goed in is: optreden en muziek maken.

Veel van de 13 liedjes zijn geschreven en deels opgenomen in een vanwege de corona-sluiting verlaten hotel op Terschelling: bij zee en strand voelt BLØF zich nog altijd thuis. Als band die niet kon optreden, was het soms moeilijk de eenheid en de hechte onderlinge band te bewaren, maar na een dag spelen en opnemen konden ze die hervinden rond de kachel.

BLØF

Locatie: Hedon, Grote Zaal

Wanneer: Donderdag 2 november 2023

Zaal open: 19:30 uur

Aanvang : 20:30 uur

Entree: € 50,50

The event is finished.

Back to top button