Foto: Jacqueline van Dooren

Datum

sep 16 2023
Expired!

Tijd

13:30

Wildplukwandeling Reestdal

Zwolle – Een wildplukker word je niet zomaar, daar gaat wel eerst een proces aan vooraf. Ga mee met de Wildplukwandeling van Landschap Overijssel op zaterdag 16 september om 13.30 uur bij bezoekerscentrum de Wheem. In deze excursie leggen haar gidsen het proces uit. Met alle deelnemers gaan we het mooie Reestdal in en aanschouwen de bomen, struiken en planten die daar voorkomen. De gidsen vertellen wat je zoal kan plukken en wat je er mee kan doen.

Laat je verrassen op deze middag.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 10 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5,00 per volwassene en € 3,00 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Ben jij al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,00 per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Het bezoekerscentrum De Wheem zoekt vrijwilligers om het team te versterken. Ze is vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen, gidsen en naar vrijwilligers die het kinderactiviteitenteam willen versterken. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar louiset.vos@landschapoverijssel.nl

The event is finished.

Back to top button