Datum

okt 31 2023
Expired!

Tijd

16:30 - 21:00

Slim Digitaal aan de Bak: werk slimmer met de kracht van digitale technologieën

Of je nu een dienstverlener bent, een maakbedrijf, particulier of een zorginstelling, één ding is alvast zeker: digitale technologie is de sleutel tot het leveren van betere kwaliteit, tot efficiënter werken en het creëren van een aangenamere werkomgeving voor je medewerkers en jezelf.

Om ondernemers, managers, studenten en particulieren vooreerst te helpen om deze digitale transformatie te realiseren, houden ruim 20 ICT en e-commerce partners “Slim Digitaal aan de Bak”. Hét evenement voor Regio Zwolle waar de bezoeker concrete hulpmiddelen en kennis opdoet over digitalisering in informele setting.

Helpend

Slim Digitaal aan de Bak is een gezamenlijk initiatief, gericht op het helpen van ondernemers, managers, particulieren en studenten. En om de wereld van digitalisering te verkennen en effectief te benutten. We begrijpen allemaal dat digitaliseren cruciaal is, maar niet iedereen weet waar te beginnen. Welke tools zijn geschikt voor jou? En hoe kun je ze effectief inzetten? De samenwerkende partners en vooraanstaande sprekers zullen je tijdens Slim Digitaal aan de Bak voorzien van de tools en kennis die je nodig hebt om direct slim digitaal aan de slag te gaan. Slim digitaal aan de bak is een gratis te bezoeken event, wel moet je je op voorhand registreren.

Leer van experts

Men laat je graag inspireren door vooraanstaande experts uit het vakgebied. Zo zullen Jacco Vonhof (Voorzitter van MKB Nederland), Anke den Ouden (CEO van Microsoft Nederland) en Lotte de Bruijn (CEO van NL Digital) in gesprek gaan met dagvoorzitter Milou van Elburg over de kansen en uitdagingen die in de digitale wereld op je liggen te wachten. Daarnaast zal Michael Kimmijser (Director Small, Medium & Corporate Business bij Microsoft) een keynote verzorgen over “De digitale ruggengraat van het MKB: Kansen en uitdagingen.”. Tijdens de breakoutsessies laten partners je kennismaken met de nieuwste technologieën en tools. Enkele breakoutsessies zijn; ‘hacken doe je zo!’, ‘Reis naar AI’ of ‘Toekomstgericht ondernemen op basis van je eigen data’. Als je direct aan de slag wilt, biedt het Call to Action-plein praktische handvatten voor het digitaliseren van bijvoorbeeld je bedrijfsprocessen.

Programma

Het evenement vindt plaats op 31 oktober 2023 in Lumen Hotel & Eventcenter in Zwolle. Het programma start vanaf 16.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Avondeten is inbegrepen. Ben je klaar om aan de slag te gaan met digitaliseren? Kom dan naar “Slim Digitaal aan de Bak” en ontdek hoe digitale technologie jou kan helpen groeien en innoveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

The event is finished.

Back to top button