Popsensatie MEAU keert terug naar Zwolle voor een optreden in Grote Zaal van Hedon

Op zaterdag 26 november komt de zeer populaire indie/pop sensatie MEAU terug naar Hedon voor een optreden in de Grote Zaal van Hedon. Het optreden wat de artiest op 4 maart in de Kleine Zaal van Hedon gaat geven is al maanden strak uitverkocht. MEAU maakt kleine, pure liedjes en staat met ‘Dat Heb Jij Gedaan’ wekenlang op nummer 1 in de Nederlandse top 40. De kaartverkoop voor het optreden start woensdag 19 januari om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

De populariteit van MEAU (Meau Hewitt, 21) schiet de laatste maanden naar grote hoogte. Haar single ‘Dat heb jij gedaan’ werd o.a. 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf en Radio 2 TopSong en stond. In Nederland op nummer 1 in de Top 40, in Belgie haalt ze de 2 e plek. MEAU is een graag geziene gast bij gastoptredens van het Metropole orkest, is onderdeel van het populaire online initiatief The Streamers en vele TV en radioprogramma. In 2022 start MEAU haar eerste eigen clubtour, waarbij ze langs verschillende Nederlandse en Belgische podia gaat.

Meau is sinds jongs af aan bezig met het schrijven en maken van muziek. Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en het is dan ook niet verassend dat ze de muziekopleiding aan de Herman Brood Academie is gaan volgen. Tijdens de eerste lockdown is ze zich volledig gaan richten op het schrijven van Nederlandstalige teksten en het produceren van haar eigen muziek. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

The event is finished.

Tags:
Back to top button