PEC Zwolle Open Dag

Zwolle – Op zaterdag 9 juli organiseert PEC Zwolle in samenwerking met de Supportersclub PEC Zwolle de Open Dag. Op deze middag gaan de poorten van het stadionterrein wagenwijd open en kan iedereen, jong en oud, een kijkje nemen bij de club van de regio.

Start 13.00 uur

Zaterdagmiddag om 13.00 uur start de Open Dag en is het mogelijk om een kijkje te nemen in en om het stadion waar van alles te doen is. Zo is er een rondleiding door het stadion, vinden er persconferenties plaats met spelers en speelsters van PEC Zwolle (Vrouwen) waarbij jij de vragen mag stellen. Er kan een kijkje worden genomen in de spelersbus en is er een heuse voetbalrodeo. Ook kan er gegamed worden met esporters Kaj en Jason, kun je een goal bouwen bij Hornbach en zijn er diverse andere activiteiten zoals een pannakooi en voetbalflipper.

Handtekeningen en merchandise

Uiteraard lopen ook alle spelers, speelsters en trainers de hele middag in en om het stadion. Scoor bij hen je selfie of handtekening of maak een gezellig praatje. Uiteraard is er ook weer van allerlei merchandising te koop.

Spelerspresentatie als afsluiting

De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met de spelerspresentatie die aanvangt om 16.15 uur. Stadionspeaker Marco ten Kate stelt dan alle spelers voor het komende seizoen aan je voor. Mocht je zaterdag 9 juli nog niet genoteerd hebben in je agenda, doe dat dan snel en zorg dat je die middag naar het MAC3PARK stadion komt.

Programma

  • 13.00 uur: PEC Zwolle Open Dag met tientallen activiteiten rondom en in het MAC3PARK stadion
  • 16.15 uur: spelerspresentatie in het MAC3PARK stadion
  • 17.00 uur: Einde PEC Zwolle Open Dag

Let op. De activiteiten in het hoofdgebouw, de rondleidingen en handtekeningen en selfies scoren is mogelijk tot 15.15 uur.

The event is finished.

Back to top button