Datum

nov 17 2023
Expired!

Tijd

21:00

Oude tijden herleven met Housequake in Hedon

Zwolle – Houselegendes Roog en Erick E komen op vrijdag 17 november naar Hedon! Twintig jaar geleden besloten deze toonaangevende DJ’s hun krachten te bundelen onder de naam Housequake. In het kader van het twintig jarig jubileum besloten Roog en Erick E om op tour te gaan langs hun favoriete Nederlandse zalen. Uiteraard doen ze ook Hedon aan! De kaartverkoop voor Housequake is gestart via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Dutch Superstar Dj’s Erick E & Roog startten hun carrière in de jaren ’90. Waar Roog pionierde met multi-decks optredens en soul-driven tracks uitbracht als HARDSOUL. Erick E maakte op dat moment furore als resident van de legendarische ROXY-club in Amsterdam en bracht houseklassiekers uit op baanbrekende labels als WORK records.

Met het HOUSEQUAKE-duo achter de knoppen ontstaat er eigenlijk altijd iets moois en unieks op het podium. De perfect mix van hoogwaardige elektronische dancemuziek gecombineerd met een dikke show eromheen. In- sync headbangend, droppen zij accapella’s over ritmes, loops, fx en creëren zij spontane live mash-ups, waar zij elke dansvloer mee overweldigen. Altijd met een brede glimlach en in close-contact met het publiek. Erick E & Roog gaan op deze speciale avond een exclusieve ‘3-HOURSET’ verzorgen. De kick-off wordt gedaan door Jasper Clash!

Housequake Erick en Roog

Locatie: Grote Zaal, Hedon
Wanneer: Vrijdag 17 november 2023
Start 21:00 uur
Entree: 19 euro inclusief servicekosten

The event is finished.

Back to top button