Foto: Lisanne Sinnema

Datum

jul 16 2023
Expired!

Tijd

14:00

Muziekwandeling bij Landgoed Beerze met Marise

Op zondagmiddag 16 juli houdt Landschap Overijssel in samenwerking met iGNITE! Music Agency een speciale muziekwandeling bij Landgoed Beerze met Marise. Natuur, cultuurhistorie, verhalen en akoestische live muziek komen op een bijzondere manier samen op het landgoed. De start is om 14:00 en we wandelen ongeveer een 1,5 uur. Meld je vooraf aan voor deze unieke muziekbeleving.

Muziekwandeling

Na een succesvolle muziekwandeling bij Landgoed De Horte is het nu tijd om het prachtige landgoed bij Beerze op deze manier te ontdekken. Samen met een gids van Landschap Overijssel wandelt Marise over het landgoed en komen muziek, cultuurhistorie en natuur samen.

Marise maakt Nederlandse electropop. Haar teksten zijn als een dagboek; ze schrijft over haar onzekerheden, angsten, verdriet en de drukte in haar hoofd, maar ook over de dingen die haar inspireren, blij maken en een gelukkig gevoel geven. Ze zal met een gitaar op een aantal plekken tijdens de wandeling stoppen en haar liedjes akoestisch spelen voor het publiek.

Aanmelden

Het concert start om 14:00 en duurt ongeveer anderhalf uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Meld je van tevoren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Kosten

De kosten zijn € 10, – per persoon. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas voor € 7,50 mee.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,- per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Overijssel is prachtig en waardevol en biedt veel afwisseling voor mens, plant en dier. Al dit moois moet beschermd worden voor onszelf en de generaties na ons. Landschap Overijssel beschermt en ontwikkelt het landschap in Overijssel al meer dan tachtig jaar, neemt eigen verantwoordelijkheid hierin en spoort anderen aan hun verantwoordelijkheid te nemen. In de eigen 56 natuurterreinen, maar ook in het cultuurlandschap. Samen met ruim 3000 grondeigenaren, 9000 donateurs, 7000 vrijwilligers, Overijsselse bedrijfsvrienden, de Nationale Postcode Loterij en de provincie Overijssel. Meer informatie over het waardevolle Overijssel en hoe dit landschap te beleven vind je op www.landschapoverijssel.nl.

The event is finished.

Back to top button