Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Veel muziek en theater dit weekend in Zwolle!

Craft Ster van Zwolle

16 oktober | In en rond Zwolle

De traditionele openingsklassieker van het Nederlandse wegseizoen wordt op zaterdag 16 oktober de sluitingskoers van het nationale wegseizoen 2021.De naar UCI 1.2 gepromoveerde Craft Ster van Zwolle is medio oktober de koers van de vallende bladeren maar ook de finalewedstrijd van de Holland Cup, een competitie met internationale topteams.

Meer informatie

Theatervoorstelling Chef KAnin – LAAt zich niet kisten

16 oktober – 20 oktober | Zwolse Theaters

Ook fantasie bestaat en de werkelijkheid laat zich soms best verzinnen. Hoe zit dat? Tijdens het Filosofie LAb van de zAAk A buigen kinderen zich met elkaar over deze kwestie. Ze doen dat tijdens de theatervoorstelling Chef KAnin – LAAt zich niet kisten en na afloop met workshops, activiteiten en gezelligheid in de foyer.

Meer informatie

Common Ground Festival

16 oktober | Thorbeckegracht 

Op 16 oktober vindt in Zwolle het Common Ground Festival plaats. Het Common Ground Festival combineert de allermooiste jazz, roots en klassieke muziek met unieke locaties aan de Thorbeckegracht in Zwolle.

Meer informatie

Boekenmarkt XL in Academiehuis Grote Kerk Zwolle

16 oktober – 24 oktober | Academiehuis, Grote Kerk

Van 16 tot en met 24 oktober 2021 staat het Academiehuis in het teken van een uitgebreide boekenmarkt. Tijdens de openingsuren van het gebouw is er altijd al de bekende boekenmarkt: nu zal de keuze meer dan verdubbeld zijn.

Meer informatie

Anneke van Giersbergen met nieuw materiaal naar Hedon

17 oktober 19:30 – 20:30 | Grote zaal, Hedon

Het is alweer het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen. Samen met haar band presenteert ze de plaat zondag 17 oktober live in Zwols poppodium Hedon. Kaartverkoop loopt via www.hedon-zwolle.nl.

Meer informatie

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button