Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anneke van Giersbergen met nieuw materiaal naar Hedon

17 oktober-19:30 - 20:30

€30

Eind februari, midden in de lockdown die de muziekwereld op pauze zette, verscheen The Darkest Skies Are The Brightest. Het is alweer het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen. Samen met haar band presenteert ze de plaat zondag 17 oktober live in Zwols poppodium Hedon. Kaartverkoop loopt via www.hedon-zwolle.nl.

De albumtitel The Darkest Skies Are The Brightest verwijst naar de gedachte dat je juist in de donkerste dagen van je leven tot de helderste inzichten komt. De noodzaak om dit album te maken drong zich aan Anneke op toen ze worstelde met onzekerheid rondom het voortbestaan van haar band VUUR en haar huwelijk onverwacht in een crisis belandde.

Ze trok zich terug in een huisje aan de bosrand met alleen een akoestische gitaar en wat opnameapparatuur, met als resultaat: een ontroerend en pijnlijk openhartig album. Zowel tekstueel als muzikaal legt Anneke haar ziel bloot in een intiem geheel van verhalende songs, ondersteund door akoestische gitaren, strijkers, blazers, slagwerk, verbonden door haar hypnotiserende stem.

Dat Anneke uit deze crisis kwam met niet alleen een bijzonder nieuw album, maar ook een hervonden connectie met haar man, bewijst dat zelfs de duisterste dagen licht kunnen voortbrengen.

Foto gemaakt door Mark Uyl

Kaartenverkoop

 

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
€30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/30915/anneke-van-giersbergen

Organisator

Hedon Zwolle
Telefoon:
038 452 7229
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Grote Zaal, Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle, 8021 DA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 452 7229
Bekijk de site van Locatie
Back to top button