Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekenmarkt XL in Academiehuis Grote Kerk Zwolle

16 oktober - 24 oktober

Van 16 tot en met 24 oktober 2021 staat het Academiehuis in het teken van een uitgebreide boekenmarkt. Tijdens de openingsuren van het gebouw is er altijd al de bekende boekenmarkt: nu zal de keuze meer dan verdubbeld zijn.

Groot aanbod

Tijdens de herfstvakantie is het volop snuffelen in een groot aanbod aan boeken in alle mogelijke genres, zoals literatuur, kunstboeken en thrillers. Ook dvd’s en CD’s met klassieke of populaire muziek zijn te vinden tegen zeer lage prijzen. Alle boeken zijn gesorteerd en verkeren in goede staat. Deze boeken krijgen zo een tweede leven: duurzaamheid ten top. De bezoeker kan profiteren van unieke aanbiedingen zoals drie boeken halen, twee betalen, waarbij het goedkoopste boek gratis is. Voor kinderen is er een eigen afdeling met boeken voor alle leeftijden en zij kunnen de interactieve Michaëlsgame spelen op iPads om het gebouw op een andere manier te bekijken. Alle opbrengsten komen ten goede aan de instandhouding van dit monument.

Expositie ‘VUUR’

Daarnaast is er in deze periode de expositie ‘VUUR’ van kunstenaar Jan Pieter Gootjes te zien in het Hoogkoor. VUUR is de installatie die geïnspireerd is op het verhaal van de Jakobsladder, het verhaal uit Genesis 28. Als bezoeker kun je in deze cirkel stappen en ben je omringt door het proces van beginnend vuur gaat over in een zinderende gloed. Vervolgens dooft het vuur, tergend langzaam.

Ook zijn er tijdens deze XL-boekenmarkt natuurlijk onze audiotours en een QR tour die het monument en oude verhalen tot leven wekt. En dat alles terwijl muziek klinkt in dit grootste monument van Zwolle.

Openingstijden

Het Academiehuis is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot en met 17:00. Op de zondagen van de herfstvakantie, 17 en 24 oktober, is het Academiehuis ook geopend.

Gegevens

Begin:
16 oktober
Einde:
24 oktober
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Academiehuis
Telefoon:
(038) 421 25 12
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Academiehuis, Grote Kerk
Grote Markt 18
Zwolle, 8011 LW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Back to top button