MagazineTheater

The Sound of Music 6 keer in Zwolle deze zomer!

Met: Anouk Maas, Tony Neef e.a.

De musicalklassieker komt opnieuw naar Zwolle! Maria kan zich niet aanpassen aan het kloosterleven en krijgt de opdracht van Moeder Overste om als gouvernante bij de familie Von Trapp aan het werk te gaan. Ze komt er al snel achter dat de kinderen onder een streng regime leven. De kinderen bloeien op onder de zachte hand van Maria als de kapitein een tijdje van huis gaat..

‘The hills are alive…’ en ‘Edelweiss, Edelweiss…’ Wie kent ze niet? Het is precies 50 jaar geleden dat de prachtige film ‘The Sound of Music’ uitkwam met Julie Andrews in de hoofdrol. En om dat te vieren komt Stage Entertainment met een geheel nieuwe versie van deze musicalklassieker.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Het hartverwarmende verhaal en liedjes als ‘Do Re Mi’, ‘My Favorite Things’ en ‘Edelweiss’ maken The Sound of Music tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen.

‘Tintelfris en van topkwaliteit’ – NRC (*****)
‘Een frisse productie met sterke cast’ – De Volkskrant (****)
‘Een onverwoestbare klassieker’ – De Telegraaf (****)
‘Topshow’ – Metro (****)


Theater: De Spiegel Zwolle, Rabozaal

Data: 3 – 7 juni

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button