TheaterVoorpagina

Audities bij Zwols Muziektheater voor productie “Ja zuster, Nee zuster” in 2017

Zwolle – Op donderdag 23 juni a.s. vinden de audities plaats voor de nieuwe productie van het Zwols Muziektheater. Op 7, 8 en 9 april 2017 zal deze productie worden gespeeld in theater Odeon in Zwolle.

Deze musical met muziek van Harrie Bannink en teksten van Annie M.G. Schmidt gaat over de lotgevallen van de bewoners van ‘Rusthuis Klivia’ in de Primulastraat, die het regelmatig aan de stok krijgen met de boze buurman Boordevol. In het rusthuis zelf, waar zuster Klivia de scepter zwaait, wonen de ingenieur, de pruikenmaakster Jet, de jongens Bobby en Bertus, en later ook Gerrit de inbreker.

Boordevol, die eigenaar is van het pand, ergert zich groen en geel aan het ‘’rusthuis vol herrie’’ en probeert Klivia en haar gevolg op alle mogelijke manieren het huis uit te krijgen. Soms schakelt hij hiervoor zelfs de rechter in. Gelukkig voor de kijker slaagt zijn opzet nimmer en blijft ‘Rusthuis Klivia’ gewoon open.

Er kan geauditeerd worden voor: zuster Klivia, Gerrit, Buurman Boordevol, Jet, Opa en voor de Ingenieur. Denk jij dat jij voor een van deze rollen in aanmerking komt. Kijk dan op www.zwolsmuziektheater.nl onder ‘Audities’. Hier vind je alle benodigde informatie. Aanmelding voor de audities gaat via het mailadres wat je kunt vinden op de hiervoor genoemde website.

Gerelateerde artikelen

Back to top button