Er op uit Tips

Survivalrun en openluchtbioscoop: de leukste evenementen van dit weekend

THOR Survival Run

zondag 1 juli 2018
Op 1 juli aanstaande is het alweer tijd voor de tweede editie van de THOR-run, een gevarieerde wedstrijd over een parcours van 5 of 9 kilometer vol uitdagende hindernissen. Ook voor de ini-mini’s (3-6 jaar) is er een heuse run uitgezet.

Meer informatie.

Open Dag PEC Zwolle

zaterdag 30 juni 2018
Zaterdag 30 juni vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Vanaf 13.00 uur vinden er van allerlei activiteiten plaats op het buitenterrein van het MAC3PARK stadion.

Meer informatie.

Zomeravond ontmoeting Joop van Ommen

zaterdag 30 juni 2018
De Thomas a Kempis Stichting heeft drie verschillende sprekers uit de Zwolse samenleving uitgenodigd om een korte overweging uit te spreken tijdens de zomeravondontmoetingen over het thema ‘Moderne Devotie en armoede’.

Meer informatie.

Openluchtbioscoop op het Lübeckplein

donderdag 28 en vrijdag 29 juni 2018
Samen met bewoners en overige belangstellenden is de gemeente Zwolle het Lübeckplein stapje voor stapje aan het transformeren naar het bruisende hart van Hanzeland. Na het gedeeltelijk vergroenen van de luchtkokers op het plein, de geslaagde haringparty, het oktoberfest en de nieuwjaarsborrel is het nu tijd voor een nieuwe activiteit. Het plein wordt op 28 en 29 juni omgetoverd tot een openluchtbioscoop compleet met zitzakken en popcorn.

Meer informatie.

Windesheim

Startersdag Kamer van Koophandel

zaterdag 30 juni 2018
Op zaterdag 30 juni vindt bij Windesheim de KvK Startersdag van regio Zwolle plaats.

Denkt u aan het starten van een eigen bedrijf? Kom dan naar de Startersdag van de Kamer van Koophandel die op zaterdag 30 juni van 10.00 – 16.00 uur plaatsvindt in het C-gebouw van Windesheim.

Meer informatie.

Open Dag bij de jeugdtuinen

zaterdag 30 juni 2018
Zaterdag 30 juni kunnen belangstellenden tussen 11.00 en 15.00 uur terecht op de jeugdtuinen in Holtenbroek/Aa-landen, Stadshagen en Zwolle Zuid.

Meer informatie.

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button