Er op uit TipsNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Huttendorpen en Jeugdland in Zwolse wijken – Programma

Door: Chantal Kuipers

Hutten bouwen, timmeren en samenwerken. De laatste week van de zomervakantie is een waar feest voor de kinderen. In veel Zwolse wijken en de dorpen Windesheim en Wijthmen worden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zowel jonge als oudere kids kunnen hier hun hart ophalen. Wat ga jij doen aankomende week?  Scroll door onze evenementen kalender.

Huttendorp Stadshagen 27 t/m 30 augustus

Huttendorp Stadshagen is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste huttendorpen van Nederland! Met nog steeds het oorspronkelijke hoofddoel in het vaandel, namelijk samen bouwen, spelen en vooral actief bezig zijn, zetten ieder jaar weer vele vrijwilligers zich in om de kinderen in Stadshagen tussen de 6 en 12 jaar vier onvergetelijke dagen te bezorgen. Lees verder. 


Huttendorp Westenholte 27 t/m 30 augustus

Gaten boren, timmeren en samenwerken! Bijna is het weer zover. Het Huttendorp 2018. Van 27 augustus t/m 30 augustus zijn kinderen welkom om mee te helpen bouwen aan een mooi houten dorp in Westenholte.

Belangrijk is dat kinderen tijdens deze week stevige schoenen aan hebben en een hamer met naam en werkhandschoenen meenemen. Lees verder

Jeugdland WVF 27 t/m 30 augustus

Een speel- en doeweek voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Dit jaar is het thema; De Helden van Westenholte. Kom gerust een kijkje nemen, maandag tot en met donderdag in het Stinspark!

Jeugdland 2018 Windesheim gemeente Zwolle – 17 tot en met 30 augustus

Voor alle kinderen, die dit schooljaar op de basisschool hebben gezeten, organiseert het J-team van 27 augustus t/m 30 augustus 2018 weer JEUGDLAND! Het thema is “superhelden”
Met je teamgenoten ga je een super hut maken. Hoe dat eruit ziet bepalen jullie natuurlijk samen. Om het veld kun je allemaal spelletjes doen en ook de knutseltent zal niet ontbreken. Tot slot gaan we ook samen een dagje weg naar Drouwenerzand.

Lees verder op de website van Ons Windesheim

 

Jeugdland Wijthmen 27 t/m 31 augustus

WANNEER: 27 augustus 2018 @ 09:00 – 31 augustus 2018 @ 12:00
WAAR: Elshof, Kantine en buitenterrein
Erfgenamenweg
8026 Zwolle
Nederland

 Lees verder

 

 

Huttendorp Aa-Landen 27 t/m 31 augustus

In de laatste week van de zomervakantie is het weer zo ver: Huttendorp Aa-Landen 2018. Met dit jaar als thema Griezeldorp. Een spookhuis, griezelige dieren of monsters, het kan allemaal. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat het niet te eng wordt.  Lees verder

Jeugdland Zwolle Zuid 27 t/m 31 augustus

Zwolle – Ook dit jaar is er in de laatste week van de zomervakantie weer Jeugdland in Zwolle Zuid. Een week vol leuke activiteiten en workshops bij wijkboerderij De Schellerhoeve. Voor kinderen in de leeftijd van 4- 12 jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Lees verder

Jeugdland Kamperpoort

Ook dit jaar worden er weer veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd in Kamperpoort. Maandag 27 augustus t/m vrijdag 31 augustus worden er verschillende dingen aangeboden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Hutten bouwen, vossenjacht, theater. Voor ieder is er wat wils. Een dagkaart kan worden gekocht voor €4,-  en een weekkaart kost €15,-. Dit is inclusief een verrassingsuitje op vrijdag. Vanaf 10:00 zijn de kinderen welkom aan de Speeltuin Lijnbaan.

     

     

     

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button